Riigikontrolör Hindrek Meri kirjalik vastus Riigikogu liikme Olav Antoni arupärimisele aktsiaseltsi "Stasko" tegevuse kohta.

Hindrek Meri | 05.08.1993 | 00:00

Teksti suurus: [-A] [+A]

Keel: EST | RUS | ENG

Print

[Väljavõte Riigikontrolli arhiivist, toimik Parandusliku töö koloonia nr 2 territooriumil asuva aktsiaseltsi Stasko tegevuse kontrollimine]

Vastavalt Riigikontrolli käesoleva aasta II kvartali tööplaanile viidi aprilli-maikuus läbi Kinnipidamiskohtade Ameti ja tema allasutuste 1992.a.ja 1993.a. 3 kuu finants-majandustegevuse kontrollimine.

Kontrollimisel tehti kindlaks mitmeid puudusi kinnipidamiskohtade Ameti ja parandusliku töö koloonia Nr.2 (PTK-2) tegevuses eelarve vahendite kulutamisel ja riigi varaga tehtud tehingute osas, sealhulgas ka üksikuid fakte seoses aktsiaseltsiga "Stasko".

Kontrolli tulemuste kohta on 15.06.93.a. vastu võetud peakontrolöri otsus ning materjalid ja ettepanekud puuduste kõrvaldamiseks saadetud Kinnipidamiskohtade Ametile, Siseministeeriumile, Rahandusministeeriumile ja Justiitsministeeriumile. Vastavalt Riigikontrolli seadusele tuleb tehtud ettepanekute täitmisest ja puuduste kõrvaldamiseks rakendatud meetmetest informeerida Riigikontrolli ühe kuu jooksul.

Riigikontrollil on kavas teha Kinnipidamiskohtade Ametis järelkontroll k-a. IV kvartalis. Seejuures täpsustatakse ka Teie avalduses toodud fakte. Peale järelkontrolli läbiviimist ja üksikute faktide täpsustamist saame anda omapoolse seisukoha.

Oleme Teile tänulikud igasuguse informatsiooni eest, mis võiks kaasa aidata Kinnipidamiskohtade Ameti ja PTK-2 tegevusele objektiivse hinnangu andmisele.

Lugupidamisega

Hindrek Meri
Riigikontrolör

 

  • Postitatud: 05.08.1993 00:00
  • Viimane muudatus: 20.02.2015 14:52
  • Viimane ülevaatus: 20.02.2015 14:52

Lisamaterjalid

Dokumendid

Veel uudiseid